25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Robatori amb violència d’un menor a Gandia

– La Policia Nacional deté a un menor per robar i trencar-li el nas a un altre

– El sospitós esgrimia una navalla i li va llevar 50 euros a la seua víctima

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un menor de 14 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i lesions, després de pel que sembla agredir a un altre menor al qual li va trencar el nas a més de llevar-li 50 euros.

Els fets van ocórrer fa uns dies a Gandia, quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van ser requerits per tres menors, ja que un d’ells sagnava de manera abundant pel nas, per la qual cosa ràpidament van atendre la víctima, apareixent en aquest moment el pare que es va fer càrrec del menor.

Els agents van esbrinar que moments abans un grup de joves es va acostar a la víctima, i un d’ells esgrimint una navalla va amenaçar al menor així com li va exigir que li donara els diners que portara damunt, donant-li aquest els 50 euros que tenia. Després d’això el sospitós li va donar una punyada en el nas i es va anar del lloc.

Amb les dades aportades per la víctima, els policies van informar els altres indicatius, i una patrulla va localitzar a un xic pels voltants que coincidia amb les característiques aportades, i després de realitzar les comprovacions oportunes va ser detingut.

El menor va ser posat a la disposició de la Fiscalia de Menors, que va decretar el seu internament en un Centre de Menors.

Articles relacionats