RITA BARBERÁ NO DIMITEIX I AFIRMA QUE ELS COMPANYS QUE LI DEMANEN EXPLICACIONS S’HAN PRECIPITAT

Així ho ha indicat en una roda de premsa en la seua primera intervenció pública després de l’Operació Taula, en què ha apuntat: «Tot i les ànsies irrefrenables de l’esquerra per que desaparega de la política, els vaig a dir molt claret i molt fort que no dimitisc ni m’ho plantege».

Sobre esta qüestió, ha subratllat que si algú té la «temptació» de comparar-la amb Esperanza Aguirre, ha explicat que la dirigent madrilenya ha dimitit com a presidenta del PP de Madrid, d’un càrrec orgànic però no institucional, mentre que ella no té càrrec orgànic del qual dimitir.

Barberá ha realitzat estes declaracions en la roda de premsa que ha oferit al migdia després de l’esclat de l’operació Taula, en què s’ha referit a les manifestacions fetes per representants populars sobre la necessitat que la veterana política donés explicacions de la seua situació.

Ha afegit que amb els companys que han sol·licitat explicacions públiques ha parlat -ja siga personalment, per telèfon o missatge- i ha apuntat que «ells, potser, s’han vist perjudicats».

Cs denúncia que PSPV, Compromís i PP s’han aliat a Gandia per a mantindre el sou a un trànsfuga