Ricardo Sixto sobre la renovació del Consell de RTVE: «És difícil fer pitjor les coses»

El diputat d’EUPV Ricardo Sixto, president de la Comissió d’Indústria del Congrés, ha posat en qüestió la negociació entre PSOE i Unidos Podemos per a renovar el Consell de RTVE i que per part del grup confederal ha liderat Pablo Iglesias, secretari general de Podemos. «És difícil fer pitjor les coses», ha sentenciat.
Eixes negociacions s’han tancat aquest dilluns amb una llista de sis noms i amb Tomás Fernando Flores com a candidat a presidir la Corporació. En votar-se en el Ple del Congrés, la llista ha estat molt lluny dels dos terços de la Cambra requerits en el primer intent, però és que també ha quedat 26 vots per sota de la majoria absoluta que es necessitarà dimecres, quan està prevista la segona votació.
Sixto, que en les últimes setmanes ha abanderat un manifest crític amb la direcció d’IU que encapçala Alberto Garzón, ha lamentat en Twitter que en la votació d’aquest dilluns «ni tan sols» s’haja arribat a la majoria absoluta.
També critica en un missatge que, «pel camí» de la negociació, hagen quedat «diversos cadàvers», en al·lusió als noms que han renunciat a competir davant la falta de suport i les crítiques dels treballadors de RTVE.
«És difícil fer les coses pitjor per a renovar el Consell de RTVE i el seu President -ha escrit Ricardo Sixto en la citada xarxa social-. O algun@s aprenen a negociar o que la Magdalena ens guie a totes».

Et Pot Interessar