12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Riba-roja va ser testimoni d’un nou èxit de les Escoles de Ciclisme de la Safor

Nou èxit dels ciclistes saforenc en el Trofeu d’Escoles de Riba-roja de Túria disputat aquest passat dilluns després de la suspensió de la contrarellotge individual de Castelló de la Ribera per la intensíssima calor.

Una carrera disputada a Riba-roja de Túria amb numerables baixes a causa del mal temps regnant però que els presents van donar un gran espectacle.

La vesprada es va iniciar amb la gimcana de promeses on Alex Moreno venceria sobre Dani Sánchez que va ser segon mentre que en la carrera novament Moreno guanyaria sobre Marc Donet 2, Dani Sánchez 4 i Didac Gómez 5. En promeses de primer any Sergi Esteban tornaria a pujar al podi en la tercera posició.

En principiants Cristian Vercher venceria en la seua carrera mentre que Alex Sánchez acabaria quart.

Els alevins tindríem a Irene Flores ocupant la segona plaça mentre que Sergi Margarit acabaria nové.

En infantils de primer any nova victòria de Carla Bañuls mentre que en la carrera de segon any, Fernando Andrés seria sisé, Marc Iborra seté, Jorge Flores desé i Javier Sánchez onzé. Paula Esteban acabaria tercera de xiques.

Andreu Sansaloni va participar en Iguskiza

IMG 20220813 220336 007

En terres navarreses, Andreu Sansaloni, va competir en una carrera única d’alevins de segon i primer any. El valler va acabar en la posició onzé del total de participants i segon de la seua categoria.

En aquesta tradicional prova muntanyenca van ser presents els exprofessionals i ara directors d’equip com Pablo Urtasun del Kern PharmaChente García Acosta del Movistar o Iker Flores, ja que els seus fills competeixen en la categoria d’escoles. 

Unes carreres on no existeixen ni premis ni classificacions, ja que la categoria d’escoles ha de ser un joc d’aprenentatge per a tot el que vindrà en un futur, apuntava membres del club organitzador, el CC Estella, l’entitat que més carreres organitza de tota Espanya com el Gran Premi Miguel Indurain.

Articles relacionats