26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

“Retrobant la platja perduda. La platja de Gandia abans del desenrotllisme”, conferència a la Biblioteca Central

– La Biblioteca Central de Gandia continua amb el cicle de conferències: Un passeig per la “Història de Gandia”.

– Aquesta tercera sessió, “Retrobant la platja perduda. La platja de Gandia abans del desenrotllisme” tindrà lloc el divendres 6 de març a les 19:30 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central.

roller passeig marc reduitLa Biblioteca Central de Gandia anuncia la tercera sessió del nou cicle de conferències Un passeig per la “Història de Gandia”, destinats a promoure la història, cultura i patrimoni de la ciutat. Les conferències, dividides en 8 temes diferents, es realitzaran amb una periodicitat mensual, un divendres al mes, i comptaran amb la col·laboració d’experts en cadascuna de les matèries escollides.

En aquesta ocasió el tema serà “Retrobant la platja perduda. La platja de Gandia abans del desenrotllisme” impartida per Suso Monrabal

La platja gandiana que tots coneguem hui dia no ha estat sempre així. Abans de la dècada dels 60, es mantenia quasi verge, amb casetes aïllades, hortes i una adequació urbanística a penes perceptible. Partint del segle XIX, ens retrobarem amb aquest idíl·lic paisatge, repassarem imatges d’arxiu inèdites i coneixerem fets, històries i anècdotes.

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat: “L’objectiu d’aquestes xarrades és donar a conéixer la història i el patrimoni de Gandia” i convida a assistir-hi a qualsevol interessat en el tema.

Articles relacionats