19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Resum d’activitats culturals realitzades el cap de setmana a Gandia

Resum d’activitats culturals realitzades durant el cap de setmana:

Expo monuments d’arena i LEGO

L’exposició d’escultures d’arena monumental i la mostra de figures de LEGO ‘Gandia Bricks’ que l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Gandia va presentar el passat divendres al Passeig Marítim de Neptú i a l’Espai Baladre de la platja, respectivament, han tingut una gran acollida per part de la ciutadania i dels visitants de la nostra ciutat. A més de l’exposició, molts xiquets i xiquetes hi van participar als corresponents tallers amb la companyia de les seues famílies, on hi van demostrar el seu talent com a xicotets i xicotetes artistes en la construcció de figures d’arena i de joguets de l’univers LEGO. Recordar que el ‘Gandia’ Bricks’ continuarà obert el públic fins al 30 d’agost.

Festes del Grau

El divendres 9 de juliol es van celebrar les primeres activitats del Grau Festiu 2021 a la Plaça de Rullo amb les actuacions del monologuista Manu Badenes, un dels grans artistes del territori nacional de la comèdia, i de Jaume Costa & Coral, duo que va rememorar grans èxits de la música clàssica dels 80 y dels 90 amb totes les mesures de seguretat. Les activitats van comptar amb la presència del president de Miguel Ángel Picornell, president de la Junta del Districte del Grau. Les activitats continuaran els pròxims dies 14, 15 i 16 de juliol a la Plaça del Moll dels Borja, Plaça del Rullo i Plaça de la Marina amb un espectacle infantil i les festivitats previstes per al Dia de la Mare de Déu Blanqueta, Patrona del Grau, i el Dia de la Verge del Carme, patrona de la gent de la mar amb totes les mesures sanitàries de prevenció que la Generalitat ha actualitzat aquest dissabte 10 de juliol.

Concert Banda Sant Francesc de Borja Gandia ‘Benipeixcar Festiu’

Gandia activitats cap de setmanaEl passat dissabte 10 de juliol la Plaça del Doctor Ferran va acollir el Concert de la Banda UAM Sant Francesc de Borja de Gandia dins de la programació del ‘Benipeixcar Festiu’, on el públic assistent hi va poder gaudir d’un ampli repertori musical amb totes les mesures de seguretat anti-Covid que la Generalitat va habilitar el mateix dissabte. A l’espectacle també va assistir la presidenta de la Junta del Districte del barri, Amparo Victoria, que va estar acompanyada per altres membres de la corporació municipal. L’actuació musical va estar precedida per la missa a l’Església San Cristòfol en honor al seu patró i seguida pel castell de focs d’artificis al Pavelló d’Esports Raval Benipeixcar amb el que es va concloure les festes d’aquest barri de Gandia per a aquest estiu.

Espectacle Los Herrerita. The Falmingos Borja Port Art

El passat dissabte també va tindre lloc l’espectacle ‘Los Herrerita. The Flaimgos’, la primera activitat del cartell d’activitats del ‘Borja Port Art’ al Moll dels Borja de la platja de Gandia. Els artistes van amenitzar al públic entre rialles, maniobres impressionats de monocicle i el millor dels humors que van sorprendre a menuts i majors amb el degut compliment de les noves mesures de seguretat que van entrar en vigor el mateix dia. Les pròximes activitats organitzades per al mes de juliol seran el concert country ‘Yee Haw!’ que oferirà ‘La Banda del Otro’ i l’espectacle de malabars ‘Welcoime to my head’ a càrrec de Kerol, que es celebraran els dies 17 i 24 respectivament.

Articles relacionats