22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Resultats Eleccions Municipals a la Safor

– La Safor torna a tindre una majoria de regidors d’esquerres

– El PP aconsegueix 95 regidors, Compromís 88 i el PSPV 87, VOX sols 1 regidor (Gandia)

– Projecte Oliva és la sorpresa a l’aconseguir 10 regidors i ser l’opció més votada a Oliva

– Compromís per Tavernes cau en picat, i sols aconsegueix 3 regidors, el PSPV passa a ser la segona força política, i el PP la primera

-Prieto desbanca a Moragues a Gandia, el PSPV de Gandia guanya les eleccions, Projecte Gandia no aconsegueix representació però si canibalitza a Més Gandia.

Jose Manuel Prieto, va ser el gran triomfador a Gandia. Per primera vegada encapçalava la llista del PSPV de Gandia i va fer bons els pronòstics de la seua gestió al capdavant del consistori gandià.

Una vegada que es va finalitzar l’escrutini, Prieto es va dirigir, des de la Casa del Poble, als allí reunits, on va agrair la confiança depositada amb ell i el seu equip, però també va ressaltar que res hauria sigut possible sense l’ajuda de tots. “Ara és el moment de treballar, des de demà de bon matí, no podem perdre temps, Gandia està preparada per tot el bo que ha de vindre, ….,”.
Safor Eleccions Municipals 28M
La sorpresa la va fer Projecte Oliva que ha rebut la confiança de la ciutadania i obté 10 regidors, que poden possibilitar l’arribada a l’alcaldia de Yolanda Pastor. Un gran èxit des de l’oposició, una oposició sempre argumentada que al llarg de la legislatura han anat denunciant les gestions del govern municipal Compromís-PSPV.

Compromís per Tavernes de la Valldigna s’ha afonat en aquestes eleccions, on el PP de Tavernes ha sigut la força política més votada i on també Lara Romero al capdavant dels socialistes de Tavernes ha aconseguit un gran resultat que la podria fer arribar a ser l’alcaldessa amb el suport de Compromís i EUPV.

Articles relacionats