21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Resultats dels ciclistes de la Safor en les competicions del cap de setmana

– Miquel Faus es troba en un moment dolç de la temporada 

Miquel Faus no para de pujar al podi després de l’última prova de l’Open de la Comunitat Valenciana d’ultramarató que va tindre lloc diumenge passat a Dosaigües i on acabe en la tercera posició.

El de Palma va deixar clar que es troba en un gran moment de forma encara que descansarà una mica les setmanes després de la duresa de les últimes carreres.

A Dosaigües va cedir ni més ni menys que davant el professional Sergio Mantecón que li va traure 12 minuts, després de les més de tres hores de carrera, mentre que segon va ser un altre ciclista capdavanter Xavier Calaf.

Gomar finalitza la cursa de Llobregat en l’escamot principal

Per la seua part Iván Gomar acaba en el lloc 36 de la cursa del Llobregat englobada en el circuit global paral·lel a la Copa d’Espanya júnior.

El de la Font entre amb l’escamot principal i va ser el millor del seu equip on estava també Marc Mestre que va acabar en el lloc 98.

Grau, de l’equip Retirem l’Amiant venç a Xixona

En terres alacantines precisament a Xixona es va disputar una nova carrera en categoria cadet on el valler Vicent Grau va obtindre la primera victòria de l’equip Retirem Amiant que també s’apunta la primera posició per esquadres.

Xavi Mestre de Beniarjó aconseguiria la quinzena posició i Jairo Jaén de Palma va haver d’abandonar per problemes estomacals.

Articles relacionats