Resultats del Triasport i CC Tavernes de la Valldigna

La flamant campiona d’Espanya infantil, Alejandra Puente vestirà per primera vegada el mallot que l’acredita com campiona d’Espanya aquest pròxim dimecres, a la ciutat alacantina de Dénia amb motiu d’una prova puntuable per a la Challenge provincial d’Alacant.

Puente serà sens dubte la gran atracció de la jornada per veure a la campiona nacional d’aquest 2019. En aquesta carrera estarà també el gruix del seu equip el Triasport com el CC La Valldigna.

Cal indicar que el divendres a la vesprada estrenarà precisament a Xeresa aquest mallot en el Challenge Valencià s’està jugant el títol.
Pel que respecta al cap de setmana passat l’equip gandià sols va aconseguir una victòria a Albal i va ser per a la més xicoteta Andrea Contero en promeses.

En la segona plaça la va aconseguir Darío Humanez en la gynkana de promeses mentre que la tercera plaça va ser per a Aitana Calabuig en alevins i Edurne Pellicer en principiants. Destacar la sisena plaça de Jordi Fournies i l’octava de Jairo Jaén en infantils mentre que en alevins Marc Iborra va ser quart i Xavi Cabanillas seté mentre que en promeses Álex Sánchez va ser quart i Andreu Sansaloni desé.

Xavi Mestre torna a guanyar

Pel que respecta als ciclistes del CC La Valldigna, Xavi Mestre va aconseguir una importantíssima victòria en alevins davant els seus més directes rivals després de diverses carreres molt fluixes.

En aquesta mateixa categoria Daniel Andrés acabe nové mentre que Aitor Arlandis va patir una caiguda sense conseqüències.
Joana Olaso seria segona en promeses mentre que el seu germà Oriol es va haver de conformar amb el quart lloc en principiants.
I finalment en la categoria infantil, Vicent Grau va ser desé ací a Albal

Et Pot Interessar