13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Resultats de Triasport i CC La Valldigna a Alginet

Les ciclistes Carla Bañuls i Andrea Contero van ser les úniques victòries gandianes en el Trofeu d’Escoles de Ciclisme d’Alginet prova puntuable per a la Challenge Provincial que es va disputar diumenge passat.

Bañuls va tornar a demostrar el seu clar domini en la categoria de principiants on va guanyar folgadament als seus oponents. Cal destacar que en aquesta mateixa categoria la seua companya Irene Flores va ser tercera mentre que Oriol Olaso del CC La Valldigna va obtindre una de les seues millors victòries després d’escapar-se des del principi.

Museros 1Quant a la categoria de promeses, Andrea Contero va tornar a pujar a l’alt del podi al costat de Joana Olaso del CC La Valldigna va quedar segona. En xics Álex Sánchez va ser quart mentre que Álex Moreno desè.

Andreu Sansaloni va ascendir fins a la sisena plaça després d’una nova mala eixida en promeses de segon any mentre que Darío Humanez va ser nové i Aaron Bueno desè segon.

Pel que respecta als alevins destacar el bon resultat dels ciclistes del CC La Valldigna on Xavi Mestre va ser segon i Aitor Arlandis sisé mentre que els ciclistes del Triasport, Aitana Calabuig va haver de conformar-se amb el segon lloc, Marc Iborra 7, Joan Corbi 10 i Sergio Flores 15.

Finalment en la categoria infantil les coses no van eixir molt bé i Jordi Fournies va ser onzé mentre que Jairo Jaén dese segon i la de la Vall, Neus Sansaloni cinquena entre les xiques. 

Articles relacionats