10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Resultats de la X Cursa Popular Solidària Beniarjó

 

– La X Cursa Popular Solidària Beniarjó, CCP Safor Valldigna s’ha celebrat aquest passat diumenge 27 de novembre.

A les 9.30 hores, sobre una distància de 8.000 metres, arrancava la prova absoluta amb més 700 participants. La tenia eixida i arribada al carrer LEstació, enfront de la Plaça.

Els 3 primers quilòmetres de la prova va transcórrer per dins del nucli urbà de Beniarjó, que enguany ha comptat amb la participació de la banda música que ha amenitzat a corredors i espectadors, després  s’eixia  i en el km 5 es baixava al riu Serpis per a després tornar a pujar pel Forn de Calç.

En arribar al Molí Nou, el recorregut tornava de nou a Beniarjó i sense perdre de vista el “campanar” tan característic del municipi del Senyoriu d’Ausiàs March, s’afrontaven els dos últims 2 km pels carrers de Beniarjó fins a arribar a la meta.

La carrera va estar dominada pel de quasi sempre Mark Tanner, del C.C. CAMALLAES, que va acabar la prova en 00.25:36. Molt de prop, a uns segons li va seguir Santi Brunet, del C.A. XÁTIVA i en tercera posició arribava Jordi Marí del THE KENYAN URBAN WAY, molt disputada atés que del primer que els deu primers els separaven menys d’un minut.

En la categoria femenina la vencedora va ser María Isabel Ferrer, del C.A. CAMALLAES, que va emprar un temps de 00.28:36, dominadora absoluta en totes les competicions que disputa. En segon lloc va entrar l’atleta de la comarca de la mariana Cristiana Roselló del C.A. PUBLIDOM i en tercera posició completava el podi Irene Llario del G.E LA CARENA.

La pròxima prova del Circuit serà la XXII Cursa Popular a Peu a Ròtova que tindrà lloc el diumenge 11 de desembre sobre una distància de 10.000 metres les inscripcions estan obertes en la web.

Articles relacionats