27.7 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Resposta molt positiva d’assistència  a les activitats de Nadal 2019 al Real de Gandia

– L’Ajuntament de l’el Real de Gandia valora molt positivament la resposta del públic a les activitats programades aquest Nadal.
– Quasi 4.000 persones han gaudit de la programació de Nadal i Reis de l’el Real de Gandia, organitzada per l’Ajuntament juntament amb les Associacions del municipi.

L’alcalde de l’Ajuntament de l’el Real de Gandia, Gustavo Mascarell ha valorat de manera “molt positiva”, la resposta de públic que ha collit més de 25 propostes que s’incloïen en la programació especial de Nadal i Reis que han coordinat les àrees de Cultura i Festes, juntament amb les Associacions del municipi. Un resultat que “sens dubte ens anima per a continuar millorant la nostra programació cultural”.

L’alcalde explica que “des de la il·luminació extraordinària el 5 de desembre, fins a la Cavalcada, els realers i les realeres han participat de manera activa en totes les propostes, des de les més tradicionals, en les quals no han faltat nadales en tots els seus formats, fins als concerts, musicals, tallers, cinema, màgia…”, recorda Mascarell.

A més, bona part de la programació ha sigut de lliure accés, amb una gran resposta per part dels veïns i veïnes del Real, així com la gent de la comarca que s’ha acostat a participar en la programació realera.

 “La qualitat i la varietat continuen sent les premisses de l’àrea, també per Nadal,  on no falten sorpreses, amb els xiquets i xiquetes com a protagonistes, activitats gratuïtes, que també han contribuït a la dinamització gastronòmica i que ha aprofitat altres espais per a la cultura i l’esport”, apunta la regidora de Cultura Ester Enguix

Articles relacionats