Reordenació de la plantilla de la Policia Local de Gandia

– L’actual Intendent de la Policia Local de Gandia, Marc Cuesta passarà a formar part de l’assessoria jurídica. La seua plaça serà coberta de manera interina mentre dura el procés de selecció per l’intendent Salvador Morant

El regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha comparegut hui en roda de premsa acompanyat per Marc Cuesta, Intendent Cap de la Policia Local de Gandia; i Salvador Morant, Intendent de la Policia Local de Gandia han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar de la reordenació de la plantilla de la Policia Local que s’ha dut a terme.

Al respecte, Marc Cuesta passarà a formar part de l’Assessoria Jurídica del consistori, tasca que ja havia desenvolupat en altres ocasions.

«Marc ha presentat la seua dimissió i és un assumpte que es treballa des de fa temps per afrontar els canvis que es produiran amb els nous processos selectius que ara tenim en marxa. Amb aquesta decisió es tanca un període de trenta-set anys al servei de la Policia Local en la qual l’última dècada ha estat el cap de la mateixa«. Finalment, l’edil va agrair a Cuesta la tasca desenvolupada durant tots aquests anys

Pel que fa a la plaça d’Intendent Cap de la Policia Local de Gandia, quedarà cobert per Salvador Morant de manera interina mentre es desenvolupa el procés de selecció.

Per la seua banda, Marc Cuesta es va mostrar agraït. «Han estat trenta-set anys al si de la Policia Local i 10 al capdavant de la prefectura. És un càrrec que esgota i a tots ens fa il·lusió afrontar nous reptes com estar al 100% en l’Assessoria Jurídica» «Vull agrair a l’alcaldessa la confiança que ha dipositat en la meua persona i fer extensiu l’agraïment a la plantilla de la Policia Local i als mitjans de comunicació que durant aquests anys m’heu tractat molt bé».

Et Pot Interessar