26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Renfe i l’Ajuntament de Gandia promocionen l’ús del tren per a visitar la capital de la comarca de La Safor

– La companyia oferirà descomptes promocionals a tots els assistents a congressos i convencions que se celebren a Gandia

– Renfe ofereix també descomptes per a “Escapades” a la ciutat que incloguen el tren i altres serveis d’allotjament, oci i cultura

– L’acord estarà en vigor fins al 31 de desembre de 2023

Renfe i l’Ajuntament de Gandia han subscrit un conveni que té per objecte promocionar conjuntament els serveis de transport de Renfe Viatgers i el foment de Gandia com a destinació turística i de negocis.

Podran beneficiar-se d’aquesta promoció fins al 31 de desembre de 2023 tots els assistents i expositors de totes les activitats dutes a terme per a la promoció del turisme de congressos, convencions i esdeveniments en general que se celebren en la capital de la comarca de La Safor. Per a aquestes convencions, congressos i esdeveniments Renfe serà Transport Oficial.

El descompte serà vàlid en totes les classes i trens d’AVE i Llarga Distància (excepte l’Avlo), en tots els trajectes de recorregut nacional per a assistir a congressos o esdeveniments que reunisquen més de 75 persones. L’oferta no és acumulable a altres ofertes comercials, excepte a la de família nombrosa.

L’acord suposa la promoció de paquets vacacionals que incloguen el tren i altres serveis d’allotjament, oci i cultura, com a rutes per la ciutat, fires com la Fira Borgiana, esdeveniments musicals com el Pirata Rock, esdeveniments esportius com la 10k Nocturna i Mitja Marató i esdeveniments gastronòmics com el Concurs Internacional Fideuà de Gandia i la Fira Gastronòmica Tasta Gandia.

Articles relacionats