22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Remco Evenepoel prepara el Giro a Pedreguer

Les dues estreles del ciclisme tant Remco Evenepoel com Mathiue Van del Poel es troben en el famós hotel de Pedreguer preparant els seus pròxims compromisos des de fa uns dies.

Tal com ocorreguera en les setmanes prèvies a la Volta a Espanya del 2022, tots dos van estar en l’hotel Syncrosfera amb les cambres d’hipòxia que es pot graduar per a poder dormir fins i tot a 4000 metres d’altura, opció que és possible també és una sala del gimnàs.

Remco Evenepoel viatjara d’ací a poc a Itàlia on el pròxim 6 de maig s’inicia el Gir i on tindrà enfronte a Primoc Roglic com a principal amenaça i que es troba al Teide.

Tots dos estan buscant l’altura o siga preparant els seus dos grans objectius de l’any. A Remco se li ha vist al Coll de Rates pròxim a Pedreguer i durant aquests dies estarà rodant per la zona, al costat del seu amic Mathiue Van der Poel que de moment té com a principal carrera prevista la volta a Suïssa.

Els traçats seran varis i de segur la Safor, ja que l’holandés és un gran aficionat als ports de La Llacuna i Barx, i precisament en el passat ja va rodar per ací abans de posar-se líder en el Giro.

Articles relacionats