Recepció al Gandia Billar Club pel seu ascens a Primera Divisió

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han rebut a una representació del Gandia Billar Club, encapçalada pel seu president, Vicente Cholvi, en reconeixement per l’ascens del club gandià a Primera Divisió Nacional després de proclamar-se campions de la Segona Divisió en una any que s’ha saldat amb tot victòries i només un empat.
Diana Morant ha recordat que durant els 25 anys del club, 20 ha estat a la màxima categoria. «Tornen a competir amb els millors d’Espanya», va declarar l’alcaldessa.
D’altra banda, l’alcaldessa va destacar l’èxit del programa pilot desenvolupat per la Federació que ha tingut lloc en un institut de la ciutat i que s’ha saldat amb èxit, i va incidir en la importància de la nova reglamentació impulsada per la regidora Lydia Morant a l’hora de distribuir les ajudes esportives als clubs de la ciutat que ha permés que els clubs menuts com el Gandia Billar Club desenvolupe la seua activitat amb èxit.
Per la seua banda, Vicente Cholvi es va mostrar satisfet de la temporada. «Aquest any celebrem el 25 aniversari i ho fem tornant a primera divisió. Hem estat tres vegades campions d’Espanya i afrontem l’any amb molta il·lusió. El projecte de Billar a l’Escola ha estat un èxit i ha permés que 250 xiquets i xiquetes passen per les nostres instal·lacions. Des d’ací vull aprofitar a la ciutadania a què visite la nostra seu i conega unes instal·lacions d’elit que estan obertes a tots».
Pel que fa al Campionat de Seleccions Autonòmiques, Cholvi ha destacat que seran 8 les seleccions que participen i que durant el cap de setmana prop dels 50 dels millors jugadors d’Espanya participaran en el mateix.

D’altra banda, aquest cap de setmana 2 i 3 de juny les instal·lacions del Gandia Billar Club han acollit el Campionat de Seleccions Autonòmiques, que ha estat retransmés a tot el món via streaming des de la pàgina web de la Federació de Billar.

Et Pot Interessar