19.9 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Recepció a l’Ajuntament de Gandia a les subcampiones d’Espanya de rem en banc fix

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han rebut a una representació de l’equip cadet femení de rem del Reial Club Nàutic Gandia.
Les remeres s’han proclamat recentment subcampiones d’Espanya de rem en banc fix i acudiran aquest mes per disputar el Campionat d’Espanya de rem Olímpic a més d’afrontar altres competicions.
L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha felicitat a les remeres i al seu entrenador pels èxits aconseguits recentment i ha animat a l’equip a millorar els seus èxits en les pròximes competicions que disputaran.
“Elles competixen en totes les modalitats existents, la qual cosa demostra el gran treball que es realitza al Reial Club Nàutic des de 1992. Sempre que s’associa el nom de Gandia amb l’esport i més encara des d’una edat tan primerenca és una bona notícia. Com a ciutat volem felicitar-les i desitjar-los sort. Sabem que estan treballant molt per aconseguir aquests resultats a base d’esforç i disciplina” va afirmar Morant.
En representació de les remeres, Anabel Francville va destacar que “el rem és un esport d’equip on totes estem obligades a treballar molt. Hem estat entrenant cinc dies a la setmana, compaginant tot amb l’època d’exàmens. No portem molt de temps juntes però entrenem molt i som conscients que si una falla, fallem totes” i va anunciar que la intenció de l’equip és aconseguir el primer lloc.

Articles relacionats