El Real de Gandia organitza la Setmana Cultural de la gent gran del 13 al 18 de novembre

L’Ajuntament del Real de Gandia ha organitzat la Primera Setmana Cultural per als jubiladats del municipi, en la que durant sis dies, els participants podran assistir a diverses activitats, entre tallers, xarrades, jocs o cinefórorum, entre altres.
La inauguració de la Setmana Cultural serà el dilluns dia 13 a les 16h amb una classe de relaxació, i a continuació cinefórum i berenar. Dimarts 14 a les 17h Taller de Memòria. Dimecres 15 a partir de les 15.30h hi haurà jocs de taula. Dijous 16, al matí a les 10.30h una xarrada i a les 17h Taller de Risoterapia.  Totes aquestes activitats es realitzaran en la Llar dels Jubilats del Real.

Divendres 17 tindrà lloc a les 20.45h una obra de teatre a favor del Preventori. Dissabte 18 a les 10h tindrà lloc el Campionat de Petanca i a les 22 hores, es donarà pas a la clausura de la Setmana Cultural amb un sopar d’entrepà en la Llar dels Jubilats amenitzada amb música i ball.
L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell ha posat en valor la importància en la societat actual de la gent gran i ha mostrat la seua satisfacció per esta setmana cultural.

Et Pot Interessar