18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El Real de Gandia destaca la participació massiva en el balanç de festes

IMG 0926

El Real de Gandia ha celebrat entre el 28 de juliol i el 6 d’agost les Festes Patronals i la Setmana Cultural, deu dias d’actes religiosos, activitats i espectacles que van rebre una gran afluència de veïns i veïnes de totes les edats. 
La festa va arrancar la nit del divendres 28 de juliol amb la primera festa de les quintaes organitzada per l’Ajuntament i que va conduir a més de 850 persones de cercavila i després sopar i orquestra, amb rifa de regals per als assistents.
Els dos següents dies es van celebrar les festes del Roser i Sants de la Pedra.

IMG 0927La Setmana Cultural també ha tingut molt èxit i participació ciutadana: concert de la Colla de Dolçainers i Tabaleters del Real, de la Unió Musical del Real de Gandia i del Comboi, I Cursa d’Orientació, activitats i tallers per a xiquets i xiquetes i el plat fort es va viure el dijous 3 d’agost amb el monòleg d’Eugeni Alemany, on van assistir més de 500 persones.
Els tres dies següents de van viure la segona part de la Festes en honor a la Divina Aurora, el Crist de l’Empar i la Mare de Déu. Diumenge va ser la festa de la patrona del Real i els actes van ser massius: esmorzar per a 430 persones, parc aquàtic, missa, processó, castell de focs artificials, sopar i correfocs de finalització de festa amb màs de 300 persones.

Articles relacionats