24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Real de Gandia reparteix kits de protecció als veïns i veïnes

– El Real de Gandia entrega màscares, guants, gel i un fullet informatiu del Covid19

L’Ajuntament del Real de Gandia ha començat a repartir a tots els veïns i les veïnes a partir de 14 anys un kit individual (màscara i dos guants) i per habitatge, una botella de gel hidroalcohòlic i un fullet informatiu del Covid19. Són més d’un miler de packs que s’estan entregant casa per casa perquè els ciutadans tinguen les mesures de protecció necessàries per a minimitzar l’impacte del coronavirus i evitar la seua propagació, així com informació important respecte a les mesures que està adoptant el consistori realer i altres administracions a causa del Covid19.

Les màscares han sigut confeccionades pels voluntaris de Màscares a Gogó del projecte impulsat per Vicky Foods en el qual han participat també veïnes del municipi. L’empaquetatge també ha sigut elaborat per voluntaris i voluntàries i la distribució d’aquests lots s’està realitzant per la brigada de Serveis Bàsics de l’Ajuntament. Tot això, respectant les mesures de seguretat i higiene.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell ha apuntat que encara cal quedar-se a casa, amb aquests kits del Consistori els veïns i les veïnes estaran preparats per a quan s’inicie el procés de desconfinamet. “Fa unes setmanes, ja repartim un kit a les persones majors de 60 anys. Aquests dies, estem repartint a totes les persones majors de 14 anys, i la següent fase, abastarà als xiquets i les xiquetes de 3 a 13 anys, gràcies a la col·laboració de Vicky Foods i Alma de Aceroha assenyalat  Mascarell.

Articles relacionats