18 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Real de Gandia enceta la reforma dels vestuaris de la piscina municipal

– L’Ajuntament del Real de Gandia ha iniciat la reforma integral dels vestuaris de la piscina municipal.

– Les obres es fan a través del programa de subvencions per a la realització d’inversions financerament sostenibles del Pla d’Instal·lacions Esportives de la Diputació de València.

– El preu total de l’obra ascendeix a 66.576,62 €, i l’aportació de l’Ajuntament és de 6.576,62 €. L’empresa adjudicatària és Construccions Just SA.

– L’obra planteja una redistribució de l’espai, per aprofitar millor i que tinga més coherència amb les necessitats del conjunt de les instal·lacions esportives municipals.

Aquesta obra, consisteix en l’actualització de les instal·lacions dels vestuaris. Els materials han sigut triats pensant en la durabilitat, la prefabricació i industrialització. Les dutxes es plantegen unitàries i també es procedirà a renovar l’enrajolat.

L’actuació de l’exterior se cenyeix estrictament a l’adequació i embelliment de bloc de formigó, mitjançant l’esquerdejat i pintat a totes dues cares del tancament. També se substitueix la tanca de tancament que corona el mur de blocs i la porta d’accés al recinte.

Aquesta obra és molt necessària, ja que aquestes instal·lacions tenen més de 25 anys i es poden executar ara gràcies a l’ajuda de la Diputació de València. Per a l’equip de govern, l’esport és salut i per això l’ajuntament està obligat a desenvolupar i condicionar les instal·lacions esportives. D’ací la inversió que hem realitzat en la construcció del Pavelló Municipal, la que estem realitzant ara en la Piscina Municipal o la que farem en els pròxims mesos en el camp municipal “Juan Peiró”. Com vam dir serà la legislatura de l’Esport per al nostre
municipi”, afirma l’alcalde Gustavo Mascarell.

Articles relacionats