24.2 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Ratificació de la sentència de demolició del Trinquet de Gandia del Tribunal Superior de Justícia

– Ratificada la sentència del Jutjat del Contenciós-Administratiu núm. 3 de València de 2014, que anul·lava el projecte de construcció del Trinquet Municipal de Gandia.

– Es desestima parcialment el recurs d’apel·lació presentat per l’Ajuntament de Gandia i considera, a més, la demolició de l’edifici, tal com sol·licita des del principi l’Ajuntament de Benirredrà.

– La Justícia dona la raó a l’Ajuntament de Benirredrà al considerar la il·legalitat de la construcció del Trinquet.

La ratificació de la sentència, per part del TSJ, no ha tingut en compte les modificacions urbanístiques que ha dut a terme el govern actual de Gandia amb l’objectiu de poder resoldre les il·legalitats dutes a terme l’anterior govern municipal del PP per la construcció del Trinquet a una Zona Verda.

L’actual govern de Gandia va aprovar la modificació del PGOU el passat estiu, i va obtindre el vistiplau de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat al setembre.

L’estratègia serà defensar davant el jutge l’actual legalitat del projecte, i el greu perjudici econòmic per a les arques municipals, de 4,5 milions d’euros, i la conveniència de mantindre l’espai, confrontant amb l’espai esportiu de Roís de Corella, i a més, si es tomba el Trinquet, l’endemà es podria construir al mateix lloc, perquè el sòl compleix la normativa.

Articles relacionats