15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Raquel Díaz nova Secretària General de Noves Generacions del PP Gandia

• Remodelació en el Comité de Direcció de NNGG Gandia, amb l’objectiu de recuperar el vot jove per al Partit Popular de Gandia.

• David Ronda: “Hui iniciem una nova etapa en NNGG, volem continuar sent un referent juvenil clau a la nostra ciutat”

Noves Generacions del Partit Popular de Gandia ha celebrat aquest dimecres, 16 de setembre, la seua Assemblea General Ordinària, en la qual entre altres assumptes s’ha procedit a remodelar el seu Comité Executiu, nomenant a qui serà la seua pròxima Secretària General dins del col·lectiu juvenil.

La nova Secretària General serà Raquel Díaz Camarena, una jove afiliada des de fa anys a NNGG del Partit Popular de Gandia. Ella serà l’encarregada de dirigir Noves Generacions juntament amb el President David Ronda, amb l’objectiu d’aglutinar el major nombre de vots joves de la ciutat de Gandia.

El President de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda, ha declarat: “Raquel Díaz és la persona idònia per a la Secretaria General, comprometent-se a esforçar-se i treballar per a aconseguir que els joves de la ciutat de Gandia, vegen en Noves Generacions un col·lectiu de gent jove capaç de millorar la nostra ciutat i les seues necessitats, així com de reclamar totes les seues reivindicacions”.

Raquel Díaz, Secretària General, ha declarat: “És un orgull que s’haja confiat en la meua persona per a assumir la responsabilitat de representar a Noves Generacions. Em sent amb il·lusió i moltíssimes ganes de treballar i defensar els interessos dels joves de la ciutat”. A més ha afegit que “és moment de fiscalitzar a l’actual govern i denunciar l’abandó que pateix aquesta ciutat en matèria de joventut, no ens valen falses promeses, és moment d’actuar, desenvoluparem activitats i propostes juvenils, per a prestar més atenció als joves gandians”.

Articles relacionats