19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Raimundo Amador actua en Marquesa Concerts

Raimundo Amador en Marquesa Concerts
Demà dissabte, dia 1 de juny, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia i a les 22,30 hores, està prevista la segona de les actuacions del cicle Marquesa Concerts, que estarà a càrrec del carismàtic guitarrista sevillà Raimundo Amador.
Raimundo Amador és un dels músics espanyols més importants, personals i singulars. Arrelat a una tradició i a una cultura i acompanyat fidelment per la seua guitarra Gerundina, Amador és dels pocs artistes flamencs que ha venut milers de discos, gràcies al seu afany per la fusió amb altres sons, la qual cosa li ha permés actuar al costat de noms mítics com BB King o Eric Clapton.
Actualment, Raimundo Amador es troba immers en la gira de presentació del seu últim disc, titulat “60 aniversariodirecto en casa”, un treball que recull tots els temes més emblemàtics del genial guitarrista.

L’organització de Marquesa Concerts ha manifestat el bon ritme de venda d’entrades per a aquest concert, la qual cosa fa previsible que es complete l’aforament durant el dia de demà.

Articles relacionats