12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Rafa Diez finalitza tercer a la penúltima prova del Campionat Territorial Valencià de Velocitat

El pilot de la Vall Rafa Diez finalitza en la tercera posició a la penúltima prova del Campionat Territorial Valencià de Velocitat que es va disputar diumenge passat en el kàrting de la Cala de Vila Joiosa.

Diez del Team Ferro55 va saber reposar-se dels irregulars entrenaments oficials on va eixir en la segona línia després del veterà pilot d’Oliva Vicente Rocher que aconseguiria una sorprenent cinquena plaça.

En carrera, Diez va aguantar en la tercera posició fins al final, va entrar en meta a quasi 40 segons de Francisco Apontes que va ser el vencedor. Diez amb aquesta classificació també conserva la tercera plaça de la general en la categoria de 80 cc.

En la classificació general de la prova cal destacar mentrestant que el simater Basi Manguan va finalitzar quart, Juan Castelló també de Simat en la sisena posició i malauradament, Isidro Tarraso de Daimús va haver d’abandonar. La categoria de 80 cc. és l’única on hi ha participació saforenca.

Oliva tanca la competició

El pròxim diumenge el kàrting d’Oliva serà l’escenari de la finalització del Campionat i on es proclamara als campions tant de velocitat com de Supermotard del campionat territorial valencià. D’aquest campionat han eixit mítics pilots com Jordi Martínez AsparRicardo Tormo, Champi HerrerosJulián Miralles o Alex Debon tots ells de l’època d’or del motociclisme valencià.

Sens dubte la carrera més atractiva s’era la de 80 c. c. tan automàtiques com del gran premi a celebrar a Oliva, on Rafa Diez, que va tercer, necessita puntuar per mantindre la posició. En quasi totes les categories el segon i tercer lloc estan per dilucidar i amb aquestes perspectives s’espera una batalla total.

RocherVicente Rocher també tornarà a competir a Oliva en la categoria de 80 cc. Rocher és considerat com un dels millors pilots de La Safor, va competir en el campionat d’Espanya de 125 cc., on va competir amb els grans pilots de la dècada dels 90.

Després de la finalització de les carreres, el president de la federació Valenciana farà lliurament dels diplomes als tres primers classificats.

Articles relacionats