15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Quique Llopis competirà a Karlsruhe en l’Init Indoor Meeting

– El C.A. Gandia-Alpesa afronta un intensíssim cap de setmana: Quique Llopis a Karlsruhe més tres competicions provincials.

Després de la grandíssima marca de Quique Llopis, obtenint la mínima al Campionat del Món, l’atleta de Bellreguard competeix aquest divendres en l’Init Indoor Meeting Karlsruhe, prova englobada en el World Indoor Tour Gold 2022 de la Federació Internacional d’Atletisme (World Athletics).

Les semifinals es disputaran a partir de les 19.17 i la gran final a les 21.09. Les proves es poden seguir en directe pel canal de Youtube SWR Sport alemany.

Quique Llopis s’enfrontarà a atletes de talla mundial, com el campió del món sota sostre, el britànic Andrew Pozzi (GB), a més de Yaqoub Al Youha de Kuwait, Gabriel Constantino i Rafael Pereira del Brasil, Paolo del Molin d’Itàlia, David King de Gran Bretanya, els francesos Aurel Manga i Pascal Martinot Lagard, el belga Michael Obasuyi, el polonés Jakub Szymánski, els alemanys Gregor Traber i Martin Vogel, a més de l’espanyol Asier Martínez amb qui comparteix, fins hui, el lideratge de la prova a Espanya.

En l’àmbit autonòmic es disputen diferents competicions, el mateix divendres en el Lluís Puig de València en el Provincial Sub23 i màster participen Pablo Ruiz en 60 m.tanques i 400 m.l., Laura Collado, Cristina BañulsJavier Catalá i Juan Antonio Martos en 400 m.l.

Ja el dissabte i també en el velòdrom Luis Puig, participen en Campionat Provincial Absolut, en 60 m.l. Aina Bonet i Laura Collado; en 60 m.l. i 200 m.l.: Albert Blanch, Iván Giner, Héctor Braco, José Juan MadueñoRael Braco, en 200 m.l. Olaya Cháfer; en 800 m.l. Abdelmonaim El Khayami i Isa Gregori i finalment en 300 m.llisos. Andrea EscriváKike Rios, Marc Reina,  David  MorcilloFelipe FayosAlex Miret i Miquel Pellicer.

I finalment el diumenge al matí es disputa en l’Estadi del Túria de València el Campionat Provincial Sub14 amb Andrea Bonet en 60 m.l. i 500 m.l.

Articles relacionats