«QÜESTIÓ D’OVARIS», COMÈDIA A BENEFICI DE L’ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER AL TEATRE SERRANO

Hi col·laboren les regidories de Responsabilitat Social, Polítiques amb la Ciutadania, Sanitat i Polítiques Saludables de l’Ajuntament de Gandia.

La sinopso fa diverses preguntes abans d’explicar la trama: Has enganyat alguna vegada a la teua parella? Has somiat amb ser una cantant famosa? Has descobert que el teu nuvi era gai mentre moria el marit de la teua amiga? Has tingut temptacions de fer-te lesbiana? T’has volgut suïcidar? Ser monja va ser alguna vegada la teua única alternativa? Tens complex d’Èdip? Els teus fills són uns egoistes? Has hagut de sobreviure en una pensió regentada per un estel de “Salvame de Luxe“? Has intentat matar a la teua parella? T’has fet vella i pelluda? Les teues amigues de tota la vida són unes harpies? Has compartit llit amb un home i el cor amb un altre?…..
Si eres dona, segur que et sents identificada amb els nostres embolics (amb tots o amb algun d’ells) i si eres home, descobriràs que tot en les nostres vides és «qüestió d’ovaris».
A través d’unes històries tan embolicades que només podrien ser superades per la realitat, l’obra passeja pel complicat i variat món de la dona. El fil conductor és el somriure, el riure i la riallada.
No obstant açò, darrere de cada rialla et roben un pessic d’atenció ja que en cada escena deixem un trosset de la nostra ànima.
La hilaritat de l’obra no evita que els temes tractats siguen totalment seriosos i recurrents i que es puga marxar del teatre rient i pensant, i en el cas que sigues un home, pren-te el teu temps.
I si en el fons no som tan diferents?
Ja se sap que “quan l’espanyol canta el seu mal espanta”

“Un passeig per la Història de Gandia” cicle de conferències a la Biblioteca Central