14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Quatre dies de revetles per davant

Les Falles de Gandia han augmentat enguany el nombre de revetles nocturnes. Seran quatre en total, del 15 al 18 de març. Els espectacles van eixir a licitació, i es van adjudicar al Grup Ruano. Per a la seua celebració, novament s’ha triat el Parc d’ Ausias March (parc de la festa) per a evitar molèsties als veïns del nucli urbà. Totes les revetles començaran a partir de la mitjanit, a excepció de la del dia 17 que es retardarà a les 00.30 hores per la Nit del Foc.

El regidor delegat de Falles, Jose Manuel Prieto, i l’edil responsable de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, han visitat aquest divendres el recinte on se celebraran a partir d’aquest les revetlles municipals, tal com mostra la imatge de Natxo Francés

El 15 de març, actuarà Tumbalea Revolution.

El 16 de març, Dives’s Disc, “espectacle dirigit a tots els públics, però que fa una crida al col·lectiu LGTBI per a que sàpien que les Falles de Gandia són també les seues festes”, ha destacat l’alcaldessa. El mateix dia, a partir de les 01.00 s’oferirà l’espectacle Bacarrá On Tour.

El diumenge 17, actuarà la Orquestra Seven Crash i DJ’s Adrian Faus. La nit del 18 de març estarà amenitzada per la Macrodiscomòbil Follow me Crazy Zoo.

 

Articles relacionats