21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Quatre detinguts per la venda de cocaïna, heroïna i marihuana en un domicili de Gandia

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Gandia un punt de venda i distribució de substàncies estupefaents, majoritàriament cocaïna i heroïna, i han detingut a quatre persones, una dona i tres homes, d’entre 20 i 52 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els policies van realitzar un registre domiciliari on van intervenir 10 grams de, pel que sembla, heroïna, uns quatre grams de, pel que sembla, cocaïna, 41 plantes i 99 plantons de, pel que sembla, marihuana, uns 1.500 euros, una bàscula de precisió, un matxet i diversos útils.
Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies de la possible existència d’un habitatge a Gandia en la qual els seus habitants, un matrimoni, l’estarien utilitzant com a punt de venda i distribució de substàncies estupefaents a la menuda.
Durant les recerques, els agents van establir diversos dispositius de vigilància en el transcurs dels quals van observar que a aquest habitatge acudien nombroses persones que després de romandre en el seu interior no més d’un minut sortien de la mateixa amb la seva corresponent dosi. En altres ocasions, l’estada s’allargava, ja que pel que sembla la consumien en el seu interior.
Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar que amb el matrimoni col·laboraven altres dues persones que realitzaven labors de “aiguadors” o d’acompanyament als compradors, així com pel que sembla utilitzaven a menors per reposar les substancies estupefaents des d’un altre punt al lloc de distribució.
Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar una entrada i registre al domicili on van detenir a quatre persones i van intervenir 10 grams de, pel que sembla, heroïna, uns quatre grams de, pel que sembla, cocaïna, 41 plantes i 99 plantones de, pel que sembla, marihuana, uns 1.500 euros, una bàscula de precisió, un matxet i diversos útils.
Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Articles relacionats