Quan menjar-se una paella és fer apologia dels presos etarres

Els Populars de Gandia llancen un dur comunicat contra el regidor de Cultura i el Director General de Participació Ciutadana de Gandia, Nahuel Gonzalez i Juanjo Giner respectivament, per una suposada apologia dels presos etarres.

Tota aquesta «denuncia» dels populars de Gandia ve feta per una fotografia on Nahuel i Juanjo estan dinant una paella en Ca Saforaui, un Centre Social Popular i Autogestionat, localitzat al cor d’un dels barris més humils, multiculturals i vulnerables de la Safor, que entre les seues activitats «clandestines» està el fet de fer tallers de rebosteria, gestionar un banc d’aliments, etc. 

En la fotografia en qüestió es pot veure un cartell en la paret, els populars anomenen al cartell com una bandera al fons, que posa “Euskal pres eta iheslariak etxera”, i per tot això, els populars de Gandia, «en un afany claríssim de lluita contra ETA» han emes un comunicat on manifesta la seua més rotunda repulsa davant l’apologia dels presos etarres realitzada per dos membres del Govern de Gandia.

«La setmana passada va eixir a la llum pública una fotografia de Nahuel González, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, i Juanjo Giner, Director General de Participació Ciutadana en la qual posen amb una bandera al fons de suport als presos etarres», han assenyalat els populars, i mirant la fotografia no estan posant baix del cartell, sinó que estan posant en la foto amb més gent que estan menjant una paella.

«No entenem el silenci còmplice de Diana Morant que hauria d’aspirar a traure la cara pel pensament de la majoria dels veïns en aquest assumpte».

«I del nostre paréixer» que diuen els populars, pasen a la següent asseveració, «També exigim a la direcció nacional del PSOE que desautoritze l’actitud de dos membres d’un govern que en aquests moments governen a la ciutat de Gandia i exigim a l’Alcaldessa de la ciutat el cessament fulminant d’aquests dos representants públics que es troben tan allunyats de sentir majoritari dels veïns de la ciutat».

A destacar que a la fotografia també s’aprecia la bona pinta de la paella

Et Pot Interessar