28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Punyalada mortal pel motocròs del País Valencià

La junta general del Moto Club Circuit d’Albaida va aprovar per unanimitat en la passada assemblea ordinària celebrada el passat 12 de setembre la suspensió definitiva de totes les activitats relacionades amb el motocròs en el complex del motor d’Albaida.

Una molt mala notícia per al motociclisme no sols valencià sinó espanyol, que un dels millors circuits nacionals desapareguen del panorama del motocròs. Els assembleistes van adoptar aquesta decisió després de la inviabilitat d’aquest circuit que segueix en pèrdues tant pels pocs entrenaments que es realitzen o com les poques entrades que es van vendre en l’últim campionat d’Espanya.

L’agullentí José Pastor, màxim especialista de suspensions de Motocròs del país, va destacar “la poca involucració dels aficionats al motocròs a acudir i pagar religiosament una entrada. D’aquesta manera sense diners poques coses es poden fer. Ara amb un circuit menys en la Comunitat Valenciana, hem d’anar buscant-nos la vida per on podem”.

Cal recordar que per Albaida han passat els millors pilots espanyols de Motocròs a més diversos campions d’Europa com del món.

AMPLIAR EL CIRCUIT DE VELOCITAT

Amb el cessament de les activitats de motocròs, la junta directiva va acordar allargar el circuit d’asfalt i d’aquesta manera poder fer més carreres de velocitat i supermoto encara que dur a terme un campionat d’Espanya de velocitat és totalment impossible, ja que per a això hauria d’haver-hi una importantíssima inversió.

CAMPIONAT NACIONAL DE PATINETS

D’altra banda, aquest pròxim cap de setmana es disputa en aquest circuit la tercera prova del campionat Nacional de patinets elèctrics i monocicles. Aquesta nova incorporació al calendari del Circuit d’Albaida es presenta molt interessant per la gran demanda de patinets. En els dos dies de competició hi haurà expositors i carpes per a poder adquirir algun.

Articles relacionats