20.3 C
Gandia
Divendres, 1 desembre, 2023

Punt d’or de l’equip Infantil del Club de Voleibol Arenas de Gandia davant el líder Club Voleibol Xàtiva

Cap de setmana d’alta dificultat el que han hagut de fer front els equips federats del Club de Voleibol Arenas de Gandia amb el desplaçament a Xàtiva, per jugar amb el club que lidera el grup infantil i cadet.

En un primer torn, les cadets del CV Xàtiva, van imposar la seua velocitat de joc i es van emportar el partit contra el Dc. Hotels de manera ràpida. Les cadets del Club Voleibol Arenas, van mostrar un moment de bon joc, però van pagar la menor velocitat de joc i potencial d’atac.

El plat fort vindria després amb el xoc entre primeres i segones classificades del grup Nord-centre de la Comunitat Valenciana. Este partit va resultar apassionant i amb un resultat final de 3-2, a favor de les locals, que si no satisfà a tots dos equips, si aporta coses positives i importants com un punt a les visitants que les distancia en la segona plaça dels dos tercers (CV Real de Gandia i el CV Gandia).

Destacar la capacitat d’aguant i lluita de les jugadores del Club Voleibol Arenas, que malgrat ens estar molt encertades al principi del xoc i tindre quasi perdut el mateix per 3-0, van ser capaços de tirar avant el tercer set i jugar el quart set amb un alt nivell de joc.

Ara tot queda pendent del pròxim dissabte on l’equip grauer rebrà a l’immediat perseguidor (CV Gandia) en un duel que decidirà qui classifica per a la lluita entre els 8 millors equips infantils de la comunitat.

El partit serà el dissabte, 18 de novembre, a les 10.00 h, en la pista Paola Martínez del Joan XXIII i en segon torn les cadets rebran al CV Picassent.

Articles relacionats