20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

PUNSET DIMITEIX DE L’EXECUTIVA DE CIUTADANS PERÒ SEGUEIX D’EURODIPUTADA

Punset explica en un comunicat que les raons de la seua dimissió del Comitè Executiu són dos. La primera, segons indica l’exdiputada valenciana, “té a veure amb el fet que no em sent identificada amb la major part de les decisions estratègiques preses per la direcció del partit” i “tampoc aconseguisc conjuminar suficients suports com per a determinar cap canvi de postura”. Per tant, considera que la seua labor dins del comitè s’ha tornat “estèril”.

La segona raó, afig, té a veure amb “mantenir la coherència amb els principis fundacionals de Ciutadans. Partit identificat amb la tradició il·lustrada, els valors laics, socials i progressistes, que tenia com a propòsit irrenunciable, la desarticulació de qualsevol tipus de nacionalisme, incloent el regionalisme no independentista”.

“En comunitats polítiques modernes, els partits polítics segueixen sent, si no els únics, sí els millors instruments de transformació de la societat”, destaca. Per açò, anuncia que seguirà defensant des del seu lloc com a eurodiputada de Ciutadans, “no només els valors que a l’origen em van portar a unir-me a aquest projecte, sinó també l’encesa defensa del medi ambient que mai he abandonat”.

Articles relacionats