Públic, empreses i institucions han compartit una jornada amb els investigadors del Campus de Gandia de la UPV

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València vol seguir potenciant la seua recerca, després d’haver aconseguit nivells històrics en la seua producció científica l’any passat. Per a açò, celebrat este dijous 22 de gener la Jornada Explora R+D+i, on es ha donat a conèixer moltes de les línies de recerca que s’estan desenvolupant. 
Segons José Pelegrí, membre de l’equip directiu del Campus de Gandia, l’activitat pretén, en primer lloc, fomentar la col·laboració entre equips de recerca, així com atraure nou talent dels estudiants. ‘La ciència i la recerca són clau para per a l’avanç social; la col·laboració entre disciplines i també entre generacions és fonamental per a augmentar el potencial dels equips’, explica.
L’assistència està oberta a empreses, institucions i públic en general que desitgen conèixer en major detalle les recerques que es realitzen o conèixer personalment als seus responsables. Així mateix, s’estan generant materials que estaran disponibles en el canal de Slideshare del Campus de Gandia.

Et Pot Interessar