24 C
Gandia
Dilluns, 27 juny, 2022

PSPV-PSOE de Gandia transforma la seua web en un portal dinàmic, modern i accessible

– El PSPV-PSOE de Gandia estrena la seua nova web que naix amb vocació pública i participativa

– El nou portal pspvpsoegandia.com compta amb una estructura renovada, així com un disseny més dinàmic i interactiu per a estar molt més a prop de la ciutadania

El PSPV-PSOE de Gandia ha estrenat la seua nova pàgina web que ja està accessible mitjançant els dominis www.pspvpsoegandia.com i www.grupmunicipalpspvpsoegandia.com per a oferir tota la comunicació relativa al partit, a les persones que el conformen, així com les seues activitats i notícies més rellevants. Es tracta d’un portal web dinàmic, modern i accessible, amb un disseny més visual, intuïtiu i interactiu. D’altra banda, es millora la navegació i la cerca de continguts, i compta amb una imatge i estructura renovada.

Aquesta nova web es divideix en diversos apartats, com el de ‘Qui som’, una pestanya en la qual es resumeix la trajectòria de la històrica Agrupació Socialista de Gandia, partint de la seua fundació en 1907 fins a l’actualitat. A més, aquest portal ha potenciat el seu apartat de notícies per a actualitzar de manera contínua i constant la informació relacionada amb l’actualitat i les activitats que duen a terme el partit, així com l’alcaldessa i secretària general del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant, i els regidors i regidores que formen part del Grup Municipal Socialista.

Així mateix, inclou un cercador i accés als perfils de les xarxes socials del PSPV-PSOE de Gandia (Facebook, Twitter i Instagram), YouTube i un nou canal de vídeos, a més de la informació de contacte, o un apartat dedicat als membres del Grup Municipal amb ressenyes a les seues trajectòries. Aquesta web respon a la voluntat dels Socialistes de Gandia d’apropar les seues propostes i projectes a la ciutadania i, al mateix temps, rebre els seus suggeriments i inquietuds.

Fidels al nostre compromís d’estar al costat de la ciutadania i els nostres militants i simpatitzants, oferim esta pàgina web renovada que naix amb una clara vocació de servei públic, de transparència i de participació”, ha indicat el secretari d’Organització del PSPV-PSOE de Gandia, Adrián Vila, qui ha afegit que “tenim un projecte en positiu al qual cada dia se sumen més persones i, enmig de la pandèmia del coronavirus que ens farà modificar moltes de les nostres regles del joc en l’ordre social, volem estar molt més prop dels gandians i les gandianes perquè puguen seguir la nostra informació a colp de clic”.

Articles relacionats