PSPV i Compromís interroguen a càrrecs d’EUPV i Podem sobre les seues negociacions

Els càrrecs del Consell no estan ocultant la seua intranquil·litat per la manca d’acord entre Podem i EUPV pe a que aquests dues formacions concórreguen en coalició a les pròximes eleccions autonòmiques. El contrari  suposaria pràcticament la certesa de que PSPV i Compromís no podran reeditar el Pacte del Botànic després de les eleccions del 26 de maig. I fins i tot amb pacte entre Podem i EUPV està per vore si els números quadren. És la sensació que s’ha instal·lat a tots els escalons del Consell, on càrrecs de primer, segon i tercer nivell no paren d’interrogar a representants de Podem i EUPV per la marxa de les negociacions entre ambdós. De moment, però, no hi ha fumata, i pel contrari, EUPV s’està sentint ofesa per les propostes que li arriben de Podem.

Membres de la direcció, alcaldes i regidors d’EUPV han ratificat que els representants del Botànic s’estan interessat en excés per la marxa de les negociacions amb Podem, el que es correspon amb la intranquil·litat instal·lada al Palau de la Generalitat, més encara després de l’experiència d’Andalusia.

D’altra banda, els partits del Pacte del Botànic i els càrrecs del Consell preparen la seua darrera reunió abans de les eleccions de maig, que es celebrarà a principis de febrer a Simat de la Valldigna, un municipi justament governat per EUPV.  Aquestes reunions són una mena de posada en comú d’objectius en un govern autonòmic de coalició en el qual cada formació té les seues aspiracions. A ningú se li escapa que Compromís i PSPV han accentuat les seues diferències a quatre mesos de les eleccions.

Et Pot Interessar