El PSPV agraeix la tasca de Diana Morant a la Diputació i critica «les mentides» del PP sobre la dimissió

El PSPV ha manifestat aquest dimecres el seu agraïment a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant (a la imatge amb el president de la Diputació), per la seua labor com a diputada provincial i ha subratllat que respecta la seua «decisió personal» de «centrar ara tots els seus esforços» en el consistori en el qual és alcaldessa.
La primera edil de Gandia i fins ara delegada de mancomunitats i comarcalització en la Diputació de València, la socialista Diana Morant, va presentar aquest passat dimarts la seua dimissió com a diputada de la corporació provincial, a través d’una carta en la qual va explicar que vol reforçar la seua presència en la ciutat i destinar el «200 per cent» del seu temps a treballar «per Gandia des de Gandia».
Els socialistes valencians han criticat en un comunicat «que el PP tracte d’intoxicar amb mentides sobre la mesura presa per Morant i l’únic objectiu de les qual és desprestigiar la imatge d’un dels joves valors del partit a la Comunitat». En un comunicat, els ‘populars’ de Gandia van afirmar que «el PSOE ha dit prou» i «ha exigit a Morant la seua acta com a diputada provincial», una cosa que van atribuir a «la desídia i falta de gestió efectiva».
Morant és, «juntament amb altres joves alcaldes socialistes valencians, motor del canvi progressista que de la mà del Govern de Ximo Puig, s’està produint a la Comunitat». A més, han sostingut que, en l’Ajuntament de Gandia, Morant ha impulsat «un canvi radical pel que fa a la manera de governar del Partit Popular i ha aconseguit l’estabilitat pressupostària que necessitava el consistori».
El PSPV considera «responsable» la decisió que ha pres l’alcaldessa i «coherent amb la seua voluntat de centrar tots els seus esforços en la recuperació del prestigi i l’estabilitat que una ciutat com Gandia mereix» i ha atribuït «les mentides del PP» al «nerviosisme que pateixen en el partit davant els continus casos de corrupció que li aguaiten».

Et Pot Interessar