18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Pròximes proves de nivell per a ciclistes de la Safor 

El ciclista de la Font, Iván Gomar, afronta aquest pròxim dissabte la gran cita de la temporada amb la disputa deI I Trofeu Falles de Xàtiva, última prova puntuable per a la Copa d’Espanya júnior.

Gomar, corredor de l’equip bicicletes Sanchís i organitzador de la carrera, haurà de treballar com en els seus millors moments perquè el seu company Pau Martí aconseguisca el preuat trofeu.

Amb les absències de Marc Terrassa i Iker Bonillo per trobar-se competint en el mundial, Martí parteix com a favorit però per a això haurà de confirmar aquesta condició obtenint la victòria que seria el seu primer gran èxit tant per al com per al seu equip.

La carrera es desenvoluparà per les comarques de La Costera i La Vall d’Albaida amb dues cotes puntuables la del Portixol i Serragrosa per a recórrer un total de 102 quilòmetres.

Miquel López participarà en la Volta a València

D’altra banda el bellreguardí Miquel López tornarà a la competició aquesta setmana vinent amb la disputa de la Volta a València sub-23, la millor volta semiprofessional d’Espanya. El corredor de La Safor serà l’únic de la comarca a participar en aquesta prestigiosa prova on hi ha diversos equips estrangers.

Sens dubte el director del Gsport, Antonio Llopis ha hagut de comptar en López després de diverses setmanes en el dic sec per què és un dels pocs ciclistes experimentats que li queda en aquests moments.

Articles relacionats