23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Pròxima mostra de productes per a regalar a Fira Mercat Gandia 

  • El divendres a les 10 h, el Mercat Municipal del Prado obri les portes per a inaugurar la fira del Regal. Horari de divendres i dissabte de 10 h a 14 h i de 17:30 h a 21 h; diumenge d’11 h a 14 h.

  • Els expositors posaran a disposició dels visitants diferents productes per a tots els gustos i edats: complements elaborats artesanalment, treballs personalitzats, accessoris per a home i dona, decoració de la casa o, fins i tot, còmics i marxandatge.

  • El Mercat Gastronòmic Borgià de l’1 al 4 de desembre ha sigut fins al moment la fira més visitada de totes les edicions de Fira Mercat Gandia. 12.648 persones van acudir, el 71% dels quals eren de la ciutat i el Grau.

 L’època nadalenca s’aproxima i el recinte de Fira Mercat Gandia, al Mercat Municipal del Prado, facilita l’elecció dels regals. Aquest cap de setmana acollirà la Fira del Regal on els expositors de comerços locals de Gandia hi oferiran aquesta vegada una gran varietat de detalls i productes. Tal com ha detallat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, el divendres es portarà a terme la inauguració a les 10 h i diumenge tancarà les portes a les 14.00 h.

«Crec que és una fira obligada. És la tercera vegada que la fem i sempre ha tingut molt d’èxit. Tens molta varietat en un mateix espai, ja no sols per a Nadal, sinó per a tots els esdeveniments que venen ara a partir d’aquestes festes», ha expressat Ferrer. D’aquesta manera, els expositors posaran a disposició dels visitants diferents productes per a tots els gustos i edats: complements elaborats artesanalment, treballs personalitzats, accessoris per a home i dona, decoració de la casa o, fins i tot, còmics i marxandatge.

L’horari de la Fira del Regal serà per al divendres i dissabte de 10:00 h a 14:00 h i de 17:30 h a 21:00 h. En canvi, diumenge 18 el recinte del Mercat Municipal del Prado obrirà d’11:00 h a 14:00 h. Aquelles persones que vulguen aprofitar per a escollir un detall per a Nadal, l’amic invisible o qualsevol altra celebració, podran aprofitar aquest cap de setmana per trobar idees i comprar productes variats, tot en un mateix espai. «Convide a tots els que no sabeu què regalar segur que a Fira Mercat trobeu algun», ha conclòs la regidora.

Expositors de Fira del Regal

Els comerços locals que formen part de la fira del proper cap de setmana són: Artesana Bijoux (arracades fetes a mà); Kierete (productes solidaris, naturals i artesanals); Miranda Darmon (arracades elaborades a mà); Meraki Shop (assessoria d’imatge. Espai Multi-Marca); Elius (botiga de coses frikis); Lletres i scrap (treballs personalitzats); STROGET (botiga multimarca amb línia pròpia d’accessoris per a home i dona); Ven y mira (botiga de decoració per al dormitori, cuina, saló, bany, la decoració accessoris per al bebé); i Cosmos (tenda de còmics i manga, marxandatge).

Balanç Mercat Gastronòmic Borgià

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha aprofitat per a donar les dades corresponents al Mercat Gastronòmic Borgià celebrat de l’1 al 4 de desembre. Tal com ha anunciat, ha sigut la fira més visitada des que va començar la iniciativa del Departament de Comerç, ja que van passar pel recinte del Mercat Municipal del Prado 12.648 persones.

«Va ser espectacular. Tot i que divendres va fer mal dia, dissabte va vindre molta gent. Aquestes fires sempre són exitoses, però aquesta ha sigut la més visitada», ha assenyalat. A més, el 71% dels assistents provenien de Gandia i Grau i Platja; mentre que el 23% de la resta de la Safor i un 6% fora de la comarca. La valoració dels visitants va ser de 9,9 i la dels expositors de 9,8.

Articles relacionats