22.7 C
Gandia
Dijous, 6 octubre, 2022

El Palau Ducal reprén les visites teatralitzades en diumenges alterns

El Palau Ducal de Gandia ha inaugurat la temporada de visites teatrelitzades, i ho ha fet en commemoració del dia de la Dona amb una visita molt singular: les dones Borja i del Ducat de Gandia.
Es tracta d’un recorregut teatralitzat per les estances del Palau, on les protagonistes principals seran les dones que l’han habitat al llarg de la seua història i que han estat clau per al devenir de la crònica de la localitat.
Personatges com les duquesses Maria Enríquez de Luna, Juana de Aragón, Leonor de Castro o Juana Fernández de Córdoba recorreran novament les sales on visqueren segles enrere per transmetre part de les seues vivències i remarcar la gran importància de la figura femenina, tan desconeguda i silenciada en la visió històrica actual. Per concloure, es llegirà un manifest per tal de reivindicar la visibilització del paper de les dones en la Història.
Aquestes visites teatralitzades, conjuntament a la programació oferida per l’Ajuntament de Gandia, han tingut lloc dimecres 7 de març en dos únics passes, a les 19 i a les 20.30 hores.
D’altra banda, el Palau Ducal reprendrà novament la seua habitual temporada de visites teatralitzades els diumenges alterns a les 12.30 hores també a partir del mes de març. “Visitant als Borja” començarà el dia 11 de març i es realitzarà en diumenges alterns destacats a l’agenda de la pàgina web de l’edifici. Aquestes visites se centraran en la importància del ducat i en la figura del IV duc, Francesc de Borja. També serà necessària la reserva prèvia.

Articles relacionats