18.7 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El projete elit-sub23 de la Penya Ciclista Beniopa pren forma

El projecte elit/sub23 de la PC Beniopa va agafant forma. Aquest cap de setmana, el ciclista murcià Angel Buendía disputava en Torre Pacheco el Campionat Regional murcià de pista. Després d’una vibrant prova, Buendía es va alçar amb la plata en la modalitat de Puntuació. El corredor murcià va finalitzar la jornada molt satisfet després de la seua brillant carrera. 

Corredores del Ginestar ULB Sports en el velodromo Lluis Puig
El Ginestar ULB Sports, al pavelló Lluís Puig.

D’altra banda, el velòdrom de Lluis Puig va celebrar la 3ª jornada de la Lliga de Pista valenciana, i a la cita no van faltar els corredors del Ginestar – ULBSports. Cal destacar el triomf de Joan Montesinos en la prova de fons sub23, i el seu company Alvaro Orengo el va acompanyar en el podi en aconseguir la 2ª posició. PEl que fa als juvenils, Sergi Mora es va alçar amb la victòria en la prova de velocitat, i Josep Miquel Canet va ser el segon classificat en la prova de fons. 

Oscar Fabregat en la fuga del dia
Óscar Fabregat.

El cap de setmana es va tancar amb la carrera de Parcent. El temps va donar una treva i els integrants del Ginestar – ULB Sports van fer el que millor saben fer, competir fins al final. Masters i elits van prendre l’eixida en la 4ª carrera del calendari de la Marina. L’home més destacat de la jornada va ser l’elit Oscar Fabregat, qui va saber aprofitar la seua oportunitat i es va mantenir escapat durant gran part de la prova. Mancant escassos quilòmetres l’escamot va aconseguir caçar-lo, i no obstant açò, Fabregat es va quedar a les portes del triomf.

Articles relacionats