28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Projecte Gandia confirma la continuïtat de la formació

– 1.355 persones van votar a la formació Projecte Gandia

Projecte Gandia naix fa tres mesos com una nova proposta política de la ciutat de Gandia i amb uns eixos bàsics: el bé comú, la transparència i la participació.

Però no han aconseguit superar la barrera del 5%, sols han tret un 3,8% dels votants de Gandia, que des de la formació assenyalen com a culpables “la invisibilització provocada per la discriminació en el repartiment dels espais de publicitat electoral i la no participació en debats entre els principals candidats”.

També destaquen que “som un moviment de Gandia i per a Gandia, que va nàixer com una nova forma de fer política sense voler viure d’ella i amb la voluntat de seguir construint una ciutat amable i verda amb la força de les persones. I en aquest sentit, Projecte Gandia ha vingut per a quedar-se, perquè açò és el començament d’una alternativa il·lusionant per a Gandia. A partir d’ara comencem a construir des de la base, conversant i dialogant, com sempre hem fet, i amb una actitud constructiva a tot el que es plantege en la nostra ciutat, aportant les nostres propostes de millora”.

Articles relacionats