18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

PROGRAMACIÓ DE NADAL DEL DISTRICTE DE ROÍS DE CORELLA

La presidenta de la Junta de Districte del barri gandià de Roís de Corella, Liduvina Gil, i la presidenta de l’Associació de Veïns, Maria José Vidal, han presentat la programació que s’ha organitzat per a aquest Nadal, que té com a novetat una cavalcada on el personatge principal serà l’arbre de Nadal que ha realitzat l’associació Midrashic.

 

A més del tradicional Elf del Pare Nadal que s’encarregarà de recollir les cartes dels xiquets, a partir de les 16.30 hores, s’iniciarà la cavalcada amb l’arbre que s’encarregarà de recórrer els centres escolars per portar els més menuts al passeig de les Germanies on s’han organitzat tallers, activitats musicals i titelles per a tots els públics, on els xiquets faran les seues pròpies targetes per decorar l’arbre.

D’altra banda, el 27 de desembre, a proposta de l’Associació de Comerciants, el Patge Reial recollirà les cartes dels més menuts. També s’ha organitzat un mercat solidari i recollida de joguines no bèl•liques per donar a entitats com Creu Roja, Càritas o el preventori.

Finalment, Gil ha volgut agrair a totes les associacions, AMPES dels col•legis i col•lectius que han fet possible la programació d’aquests dos dies.

Maria José Vidal, ha destacat que “tornem a col•laborar en una activitat dirigida principalment als xiquets amb la qual també pretenem transmetre els valors del Nadal. Uns valors que, per desgràcia, semblen estar perdent-se en aquesta societat. A més, hem preparat alguna sorpresa per als que hi participen”.

Altres activitats

Dimecres 21 de 17.30 a 20.30 hores,, a la Plaça de Benipeixcar, la caseta del Pare Nadal espera per portar-li la carta. A més, hi haurà jocs de fusta. Organitzat pel Departament de Comerç.
18 hores. Centre Social Benipeixcar. Taller de Ceràmica de Figures de Nadal, organitzat per la Junta de Districte.

DIJOUS 22 DE DESEMBRE

Roís de Coella

De 17.30 a 20.30 h. Caseta del Pare Nadal. Passeig de les Germanies (tram antic Hospital). Arreplegarà les cartes per al Pare Nadal. A més hi haurà jocs de fusta. Organitzat pel Departament de Comerç.

16.30 h. Cercavila de l’Arbre Dansarí i de l’Elf:
Passaran pels col•legis del barri, arreplegaran els xiquets i xiquetes, i els guiaran fins al lloc on es realitzen les activitats. Els acompanyaran els Animakids.
17.00 h. Tallers al carrer:
Targetes de bons desitjos per a decorar l’Arbre Dansarí.
Fanalets de paper amb llum led.
Mini Arbres amb paper reciclat.
Mini Master Class de Funky-Hip Hop.
17.30 h. Berenar: Xocolatada i castanyes
18.00 h. Actuacions:
Minicoreografia de minis de Funky-Hip Hop.
Coreografia de Nadal del Grup de Dances del Centre Municipal de Convivència de Roís de Corella.
Titelles: “El ombligo y la pelusa: Clasicuentos”.

Articles relacionats