16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Programació d’activitats culturals de les Biblioteques de Gandia

 

Les Biblioteques de Gandia han organitzat un seguit d’activitats culturals per a la setmana de l’1 al  7 de maig

XARRADES

Dimecres 3 de maig a les 18:30 h.

CICLE DE CONFERÈNCIES.

Xarrades sobre creixement personal. “Economía familiar”, a càrrec de Gema A. Catalá Catalá. Educadora Social, Mediadora i Mtr. Psicopedagogia. Biblioteca Benipeixcar-Raval.

“Diseña un plan de ahorro. Piensa a largo plazo, ahorra a corto plazoCalidad mejor que cantidad. Las facturas fijasluzaguateléfonopréstamosCompras en el supermercado”.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia i Emotiva.

PRESENTACIÓ LLIBRE

Divendres 5 de maig a les 19:00 h.

Presentació del llibre «Las manos del escultor», de P. Rosber (Editorial Maluma). Presenten: Mari Carmen de la Muela i Jesús MartínLorente “Chule”. Biblioteca Central. Sala d’Actes.

Diversos assassinats de dones se succeeixen al llarg de la geografia espanyola. Les circumstàncies de les morts són inexplicables i estremeixen a la societat. Mai van arribar a trobar al culpable.

Anys més tard, per una nova pista es reobri el cas. L’ara inspector Alapons, que va ser qui va portar els successos, no desistirà fins a donar amb l’assassí. D’altra banda, l’escultor i benefactor Jason Martell, un home afectuós i afable, no sap que la seua meravellosa vida està a punt de canviar.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia.

Articles relacionats