6 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

Programa ’50/50′ un pacte amb l’alumnat contra el canvi climàtic

 

– Sessió informativa amb l’alumnat del CRA Alfauir – Ròtova sobre el programa 50/50

El passat dimarts, 21 de setembre, es va celebrar en el Saló de Sessions de la Casa Consistorial de l’Ajuntament una sessió informativa amb l’alumnat del CRA Alfauir – Ròtova sobre el programa 50/50.

A la reunió acudiren personal de l’Ajuntament, la directora de l’aulari, Maricarmen Folqués, i Aaron Murillo, tècnic de l’empresa AeioLuz, encarregada de la implantació del programa conjuntament amb l’aulari i l’Ajuntament.

A més de ser una sessió informativa, es va realitzar un pacte amb l’alumnat contra el canvi climàtic, que du per nom ’50/50′. Un 50% del que estalvien en energia (aigua, llum, gasoil…) amb aquest programa, anirà destinat a millores en eficiència energètica del centre; l’altre 50%, al que decidisquen.

Com ja vam avançar a principis d’any, l’aulari de Ròtova farà servir del programa 50/50, englobat dins l’estratègia Reacciona de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València, per tal de reduir el consum, la factura energètica i les emissions del centre, a més de potenciar la participació de la comunitat educativa mitjançant sessions formatives pràctiques que fomenten l’eficiència energètica i l’ús responsable d’aigua.

Articles relacionats