18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Pro Música 25 anys, concert a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Gandia

Cartell Pro musica desembre1Pro Música ha organitzat per al divendres, 13 de desembre, a les 20.00 hores, un concert a càrrec del jove pianista Adrián Ferrer i on els beneficis aniran per a l’AECC de Gandia.

Adrian Ferre naix a València en 1998. Va cursar els Ensenyaments Professionals de Piano i Percussió en el Conservatori Professional de Música de Catarroja
sent els seus professors de piano Noelia Bañares i Jordi Nogués. Actualment estudia Interpretació de piano amb Denis Lossev en l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Ha realitzat màster classes amb Nelson DelleVigne, Antonio Galera, Carmen Piazzini i Brenno Ambrosini entre altres.

Amb 13 anys va ser guanyador del Concurs Internacional de Piano Lang Telefónica, la qual cosa li va permetre actuar en el macro concert realitzat en l’O2 World de Berlín. Ha aconseguit el Primer Premi en el Concurs Internacional de Joves Intèrprets “Ciutat de Llíria”, Primer Premi Absolut de 6o curs en l’II Concurs d’Interpretació Pianística “Joves Valors Valencians”, celebrat en Riba Roja de Túria, Segon Premi en el VII Concurs de Piano de Barcelona. Ha aconseguit els Premis Professionals de Música de la Fase Autonòmica de la “Comunitat Valenciana” corresponents al curs 2015-16 en l’especialitat instrumental de Piano i en la Modalitat de Música de Cambra, formant duo amb Elena Gómez al violoncello. Ha sigut guardonat amb el “Premi Nacional d’Educació en la categoria de Rendiment Acadèmic de l’Alumnat en la Modalitat d’Ensenyaments Artístics Professionals en l’àmbit de Música”, corresponents al curs 2015/2016. Ha aconseguit la Beca al millor pianista en la “Sommer Akademie Radolfzell Am Bodensee” (Alemanya).

Ha realitzat nombrosos concerts, destacant auditoris com el de Teulada–Moraira, el Palau de la Música de València, l’Auditori de Castelló, l’Auditori Nacional de Madrid, a la ciutat de Breda (Països Baixos) i a la Sala del Conservatori d’Utrecht.

PROGRAMA ESPECIAL 25 ANYS DE PRO MÚSICA

L. van Beethoven: Sonata Appassionata n. 23 op. 57 en Fa m.
• Allegro Assai.
• Errant amb moto-attacca.
• Allegro, dt. senar troppo-prest.

F. Liszt: Après une lecture du Dante. Sonata quasi una Fantasia.
S. Prokofiev: Sonata n. 2 op. 14 en Re m.
• Allegro, dt. senar troppo – Più mosso – Tempo prevalc
• Scherzo. Allegro marcato
• Errant
• Vivace – Moderato – Vivace

Articles relacionats