Primera victòria de la UE Gandia en lliga a costa del CF Tous

La UE Gandia ha aconseguit este divendres la primera victòria en el campionat del grup II de la Regional Preferent en el partit avançat de la cinquena jornada contra el CF Tous. Els gandians han vençut però no han convençut del tot, atès que tot i avançar-se 2-0 amb gols de Mengual i José Martí als minuts 66 i 70 (el segon un espectacular gol olímpic), el Tous va provocar deu minuts finals de patiment en retallar la distància al minut 80. 

La UE Gandia va cometre l’error de tancar-se amb el primer gol de Mengual, generant major pressió visitant, i el domini va estar pràcticament repartit al llarg del partit. 

Aportació tècnica del Llevant UE

D’altra banda, fruit del conveni de col·laboració amb el Llevant UE , este divendres UE Gandia ha rebut la visita dels responsables de captació del Llevant per a comprovar instal·lacions, treballar sobre l’estructura esportiva i formar als tècnics locals (a la imatge). 
A més, en breu donaran inici les jornades de formació en la ciutat esportiva del Llevant a Bunyol, tant per als tècnics de la UE GAndia com per als jugadors, amb l’objectiu de premiar i formar la plantilla.

Et Pot Interessar