17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Primera escola ciclista de ciclocròs a les comarques centrals

– La ciclista franquícia de l’equip gandià Teika, Sara Bonillo, junt amb l’escola ciclista de Sueca han muntat la primera escola de ciclocròs de les comarques centrals.

Bonillo, actual campiona d’Espanya sub-23, dirigeix junt amb Julián Sáez aquesta restaurada escola que ha passat de tindre cinc alumnes fa a penes dos anys ha disposar de 25 en l’actualitat i a tindre llista d’espera.

Sense cap dubte el gran reclam de Sara Bonillo ha sigut importantíssim per a aquest assoliment, unit al temps d’entrenament que passa dels sis mesos als 10 actuals amb la disciplina del ciclocròs.

En l’actualitat l’escola de la Ribera atrau corredors de la comarca de la Safor, de les ciutats de Gandia, Tavernes i Bellreguard entre altres, ja que la figura de tota una especialista en aquesta disciplina a més de tindre el títol d’entrenadora ha fet que l’escola haja crescut en gran manera. De fet es va veure a alumnes de l’Escola Triasport i de la Valldigna estaven entrenant en Sueca.

No seria un desficaci pensar que dins de poques setmanes la xifra de xiquets augmentarà exponencialment, ja que aquesta disciplina està tenint un important auge en els últims anys i la falta de llocs per a entrenar fa que Sueca siga un referent a la província de València.

La de sueca declarava a aquest mitjà “que és important que els xiquets gaudisquen damunt de la bicicleta i per a això hem d’allargar els mesos d’entrenament perquè no marxen a altres esports”.

Quant als objectius de la ciclista del Teika continuen sent el de reeditar els títols de campiona d’Espanya i la Copa sub-23 i per descomptat continuar dirigint l’escola de ciclisme.

Articles relacionats