14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Primer repte solidari: “El ojo cósmico” d’Adriana Serlik

  • El saló de Corones de Palau Ducal dels Borja va acollir ahir la presentació del llibre “El ojo cósmico” d’Adriana Serlik.

    Presentacio llibre 1La presentació suposa el primer dels reptes solidaris “Un llibre, una exposició”. Una iniciativa que uneix la poesia, l’art i la música i que consisteix a publicar cada any un llibre (poesia o narrativa) amb il·lustracions d’artistes, que seran venuts per incrementar els fons per a la investigació contra el càncer. La mostra es podrà visitar fins al 12 de gener, de 10 a 13.30 i de 15 a 18.30 h, excepte diumenge a la vesprada.

    L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant Ripoll va acudir a l’acte al costat d’altres representants municipals i va voler destacar la quantitat, la diversitat i la qualitat de les obres que han estat realitzades per 17 artistes i que complementen els poemes de Serlik. Morant ha volgut també fer valdre la solidaritat dels artistes que han participat en el projecte. Em consta que totes ho han fet mogudes per la seua generositat, amb l’única voluntat de contribuir a erradicar una de les plagues més democràtiques del planeta com és el càncer, sense gens d’interés personal amagat“.

Articles relacionats