10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Pressió Hospitalària, Record de PCR i un any de vacunació a la Safor

 

Pressió Hospitalària a la Safor

 La setmana s’ha tancat amb 41 persones ingressades per coronavirus i d’elles són 7 les que necessiten assistència mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva, la qual cosa fa que augmenten en dos les persones ingressades a l’UCI des de l’última notificació.

Record de proves PCR

Aquesta setmana se superarà la xifra de proves PCR realitzades setmanalment fins al moment, ja que estan programades al voltant de 180 proves PCR diàries a escolars i contactes estrets, i a més cal sumar la població adulta que està acudint als centres de salut i serveis d’urgència per a sotmetre’s a la prova.

proves covid gent major

Vacunació

Primer aniversari de l’inici de la vacunació amb un 83% de la població de la Comunitat Valenciana vacunada i el més important una reducció de la mortalitat del 92%.

El pla de vacunacio daquest cap de setmana va funcionar sense incidencies al Museu Faller de Gandia

La Comunitat Valenciana ja hi han més de 4,2 milions de persones immunitzades i 9,4 milions de dosis inoculades. S’han posat en centres de majors, en ambulatoris, en hospitals, museus, pavellons, universitats, col·legis, limítrofs de festivals de música i fins i tot en centres comercials.

Encara queden al voltant de 350.000 persones, majors de 12 anys, que encara no s’han vacunat, i l’objectiu de completar la immunització pediàtrica començada fa 10 dies per als 360.000 escolars entre 5 i 12 anys (ja hi ha 105.000 amb una dosi), i les dosis de reforç.

Articles relacionats